ANNONS
Integritet på Tailsweep

Födelsedagsfirande hela dagen lång!

/

Hej hej

Stina fyllde år och det måste man ju fira! Vi startade dagen med sång och paket på sängen och churros, porras och Mimosas . Värdig födelsedagsfrukost!

Strålande sol så det blev raka vägen till stranden. Blev inte så många såna dagar i år, från att ha varit supervarmt i början av lovet blev det kyligare på slutet. Mysigt på sitt sätt men jag gillar ju strandhäng och värme också. Så denna dag njöt vi!

Födelsedagsbarnet tog ett dopp. Annars var det mest barnen som badade. Ibland undrar jag om de ens kan känna kyla?

Det blev en långlunch på Soraya. Deras gambas i räkor är grymma! Deras drinkar däremot.. hu!! Kan ha beställt tidernas vidrigaste Margarita (smakade fryst sprit) och Stina tog tidernas näst äckligaste likörsliskgift. Man ska nog hålla sig till öl och sangria här 🙂

Barnen tar eget bord nästan jämt. Trevligast för alla 😉 Klarar ju att beställa själva, de är bättre på spanska än oss alla.

Efter en eftermiddag på stranden svidande vi om hemma och gick vidare för middag på El Meson De la costa.

Ska man fira något är detta ett mysigt ställe. Lite finare och dyrare men riktigt gott och alltid fullt med folk och fart.

Vi slog till på en hummer till förrätt. Räckte gott med en att dela på, de är såå stora och mycket kött här!

Inte mycket som slår en färsk nylagad hummer. Skaldjur när det är som bäst!!

Barnen beställde in sin favorit, kött som stekes vid bordet. Vet inte hur många portioner de beställde tillslut, men kul när de gillar något annat än pizza och pasta för ovanlighetens skull.

Vi vuxna beställde också kött (kvällens rek.) att steka vid bordet med råstekt potatis och olika såser. Magiskt gott. Inte det mest fotovänliga dock, ni får helt enkelt tro mig 🙂

Sen flyttade vi in till vinkällaren för dessert.

Påvägen hem stannade vi till på Tango igen. Kanske borde gått hem och sovit men vem vill att en trevlig kväll ska ta slut. Är det födelsedag så är det. Och sen fick vi sällskap av Maria & Tim från Örebro så det blev ju ännu svårare att gå hem, så kul att äntligen träffas!

Som tur är stängde de tillslut men det blev inte jättemånga timmars sömn för detta gänget och dagen efter gick mest ut på att ligga raklång vid poolen och beställa hemkört från Mc Donalds 🙂

Skönt med såna dagar också 🙂

KRAM

2

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00