ANNONS

Mackornas macka a la Phillipe Cohen

/
IMG_5759

Hej hej

Såå pepp på nästa helg redan. Då ska vi nämligen upp till Stockholm igen och bara äta och götta oss, handla lite julklappar, gå på Hybris med Pernilla Wahlgren & co och strosa runt i ett iskallt (snöigt?) Sthlm med Johan & Stina. En barnfri helg på vift, inte varit många såna de senaste åren men nu blev det två på raken. Har bokat in två restauranger som vi varit sååå nyfikna på, den ena är Phillipe Cohens TED. Någon som varit där?

Häromdagen blev vi bjudna på hans 3 x Cheese-macka hemma hos fam W, den var ju galet god!

IMG_5758
IMG_5756

IMG_5753
IMG_5761

3 x Cheese
1 port

2 skivor levainbröd
fint riven parmesan
3 skivor mozzarella
fint riven gruyere
smör
olivolja
gräslök
hackad inlagd jalapeno

Stek brödet i ordentligt med olivolja och tillsätt lite smör i stekpannan för smakens skull. Brödet ska bli fint gyllene. Lägg en brödskiva i en ugnsfast form och börja därefter bygga med osten. Lite parmesan, två skivor mozzarella, lite mer parmesan, hackad jalapeno och lite gruyere. Lägg till sist dit den andra brödskivan och ställ in i ugnen till osten smällt.

Strö över lite hackad gräslök och lite riven parmesan när de är upplagda på tallriken. Servera med lite lantchips och majonäs blandad med hackad inlagd jalapeno och parmesanost.

IMG_5760
IMG_5766
IMG_5767

Den andra restaurangen vi har inbokad är La Perla. Mycket Ingrosso/Wahlgren i helgen alltså 🙂 Någon som varit på nån av restaurangerna? Tipsa gärna vad vi inte får missa på menyn!

KRAM

37
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00