ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Sloe gin sour

/
DSC_1164

Hej hej

Här kommer ett gott sötsyrligt drinktips! Hade en flaska Sloe Gin i barskåpet (sedan DENNA drink) så jag googla lite tips på vad man mer kunde göra och snubblade över detta. Blev jättegott!

Sloe gin sour

5 cl Sloe gin
3 cl Citronjuice
2 cl Sockerlag
2 cl Äggvita

Häll alla ingredienser i en shaker. Skaka drinken utan is för att få äggvitan att skumma sig ordentligt. Tillsätt sedan is och skaka drinken kall. Sila upp i ett cocktailglas.

DSC_1155
DSC_1181
DSC_1160
DSC_1162
DSC_1169

SKÅL!

Det jag är mest sugen på just nu är dock glögg, kanske för att det är så himla kallt? Men det har faktiskt inte blivit nån ännu i år. Kanske kan bli premiär i kväll? Det blir nog lite blandat plock, pepparkakor, ostar, frukt och chark på vad som finns i kylen. Och kanske glögg då. Eller julmust 🙂 Galen i julmust.

Har ni hunnit se nån BRA julfilm än att tipsa om? Gärna ny från 2020-21. Jag slötittar ju på lunchfilmen på 8:an om dagarna som sällskap men det har inte varit nån direkt värd att tipsa om. De är så där lättsamma förutsägbara amerikanskt gulliga och ganska b. Men det har sin charm det med. Inte en chans att jag får Micke att se nån sån dock så nu letar jag efter en bra vi kan se i hop! Tips??

Kram på er

Pssst) visst är det tjusigt med torkad frukt av olika slag i drinkarna? Jag torkar mina enkelt i en sån HÄR!

15

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00