ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

En helg på Kung Carl

/

Hej hej

Har haft en såååå härlig helg i Stockholm. Och GOD! Så kul att äntligen få testa lite nya restauranger, träffa folk och njuta av storstaden som jag saknat så. Vi bodde på vårt kära Hotel Kung Carl som fått ett nytt utseende. Där Starbucks låg tidigare har de öppnat ännu en bar, en fantastiskt vacker rosa bar! Kolla hur läckert liksom!?  Och här är bra drag på kvällarna kan jag lova 😉

Där ligger även repan numera. Men går man vidare in så kommer man till den gamla – lite lugnare – baren 🙂 Mysigt på olika sätt. Och i gamla repan finns numera en vacker restaurangdel. Hann tyvärr inte prova nya restaurangen men menyn lät väldigt trevlig. En annan gång!

Vi firade in fredagen med Champagne. Jag och killarna. Vi hoppades in i det sista att Stina skulle hinna upp från Örebro men det blev bara vi tre denna kväll.

Jacka HÄR. Väska Louis Vuitton. Tischa By Malene Birger och koftan HÄR. Syns dåligt på bild men det är den mjukaste skööönaste långkofta man kan tänka sig, helt ljuvligt material. Inget som sticks utan denna kan man sova i, så himla mjuk. Tips tips, ni kommer älska den!

Sen svimmade vi om och gick vi i väg för middag men det får bli ett eget inlägg!

KRAM

2

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00