ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Middag på TED.

/

Hej hej

Fredagens middag intogs på restaurang TED. En kort promenad från hotellet, älskar promenadavstånd.

Menyn är inte så lång men med spännande rätter som passar ypperligt att dela på. Micke gillar ju inte direkt att dela mat men han får bara ge upp snart, det slutar alltid med att vi delar ändå 😉 Man vill ju smaka på allt!

Phillipe förklarade menyn och tipsade om favoriterna. Som typ var en av varje haha 🙂

Beställde in varsin drink (jättegoda) och oliver (grymma) och cornichons att börja med. Sen delade vi på några instagram-populära rätter jag sett i flödet 🙂 Det var en rätt med grillade vindruvor fetaost och pistage (fräscht, detta får vi testa hemma!), en rätt med friterade risottobollar (arincini) på en basilikakräm (nästan godast i kväll, ta dem!)

och sen det omtalade brödet. Ni var så många som tipsade om brödet, men hallå ett vanligt plain bröd? Men jaa, det var ju galet gott, så fluffigt med salt frasig yta och len färskost till – denna ska ni också ta in!

Kvällens outfit var DENNA mjuka omlottkavaj (jag har S). Bytte skärpet mot DETTA från Gucci. Örhängen HÄR. Halsband HÄR.

Till huvudrätt delade vi på kycklinglår på spett, halstrad fjällröding i smörsås och en pasta salsiccia. Alla goda men kycklingen blev favoriten!

Stina hann ju tyvärr inte upp i fredags och missade middagen, hon hade verkligen sett fram detta och inte minst en Espresso Martini så vi tog in en för hennes skull 😉 Och Phillipe var gullig och lämnade en hälsning.

Grym kväll ändå med grabbarna 🙂

Väl tillbaka på hotellet sprang vi på Johanna & Janne i baren och stannade för en suddig sängfösare.

En bättre fredag!

KRAM

3
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00