ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

1 dec, nu kööör vi!

/

Innehåller reklam för Kilver/Eriksson

Hej heeeej

1 december, detta har man längtat efter va? Nu är det jul all in som gäller. Hann jag klart med julklapparna innan dec? Nja inte riktigt, har några småsaker kvar men det är ju bara roligt att kika efter. Ingen stress för det!

Vaknade decemberfin i håret, var hos min frisör Filip i går. Vi kikade på gamla kort och skrattade åt hur små vi var när jag började hos honom, framförallt han hehe. Kom dit med katastorfhår sommaren 2017 med hårslingor som hängde på trekvart då min förra frisör fullkomligt gick under jorden (minns ni?) men Filip räddade mig och mitt hår och sen dess har jag följt med honom till olika salonger och numera äger han sin egen ihop med sin syster Ida. Kilver/Eriksson (hemsida HÄR) Och bara Hairtalk i mitt hår numera!

Ska nog härma Filip och köpa en sån här ljusgrej, fullkomligt omöjligt att fota under dessa månader, man har typ 2 h dagsljus på sig?

Alltid nöjd. Trivs så bra att vara lite mörkare med olika slingor och ljusare partier kring ansiktet.

Kvällen spenderades med bakade potatisar och julbelysning. Alltså ääär det inte det bästa? Alla ljus och all belysning. Man längtar nästan tills det blir mörkt nu.

Någon åt bara ost och smör i sin (gissa vem) en åt utöver det kokt skinka, gurka och svarta oliver (gissa vem) och två åt räkor och skagenröra i sina. Det var vi vuxna om nån trodde nåt annat 😉

PÅ mitt älskade julporslin såklart. Frukost lunch och middag om jag får bestämma. Blir så himla glad av detta, samma sak varje år det åker fram. (DENNA serie samlar jag på). Många frågar om glas-granen, den hittade jag på Eko! Och renen som är en ljusstake på Ica Maxi.

Såg dock ingen julfilm till, Micke och jag är besatta av The Morning Show just nu. Började precis på säsong 2, spännande nu! Men så fort den är slut ska jag styra upp det här med julfilmer på kvällarna igen 😉

KRAM

3
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00