ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Årets julkalender 2021

/
IMG_3453

Hej heeej

Såg ni förresten julkalendern i morse? Jag tassade upp och gjorde frukost åt småttingarna och väckte dem i tid så vi både skulle hinna öppna julkalendrar och se årets julkalender på tv. En hederlig jul med Knyckertz. Verkar riktigt bra tycker vi! Skrattade högt åt alla namnen 🙂

IMG_3455
IMG_3456
IMG_3457

Själv åt jag lite senare framför en julfilm och öppnade mina julkalendrar. Tände en brasa och invigde min nya morgonrock. Hade tänkt ta med den till Spanien men den är föööör gosig att använda så sällan. Så himla fluffig och mjuk, HÄR finns de (matchande till män HÄR), ett riktigt grymt julklappstips till stora och små!

IMG_3445
IMG_3446

Jag har en kolakalender från Pärlans konfektyr..

IMG_3438
IMG_3439

.. och en vinkalender med blandad kompott i. Bredvid står Mickes ölkalender.

Och sen har jag faktiskt en till, jag kan visa den i morgon. Inte öppnat den ännu, den får nog bli dessert i kväll.

Satt och jobbade framför dagens julfilm på 8:an men hade lite för mkt att göra och filmen var nog lite för b för att fånga intresset, såg inte många minuter och plötsligt var den slut. Tror inte jag missade något 🙂

IMG_3436
IMG_3442

Såg ni min fina tavla på instagram kanske? En poster som Mickes kusins fru Eva har gjort med saker som är jag. Hur fin?? Den ska sitta på väggen i lägenheten i Torrevieja sen. Korv & bubbel och spanska lägenheten i bakgrunden i färger och mönster jag älskar. Sååå glad för denna! Kika på min instagram för fler bilder och info om egna beställningar.

IMG_3424
IMG_3418
IMG_3431

Nu ska vi se vad man kan skaka fram för middag här hemma. Lite sugen på tunnbrödsrullar, med tunnbröd mos pommes korv räksallad osv ni vet. Extra allt. Ska se vad resten av familjen säger om det.

KRAM på er!

13
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00