ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Apelsinfluff till pepparkakor och julklänning

/
IMG_2756

Hej hej

Sitter i bilen i bäckmörker och har ca halvvägs kvar. Fördrivit tiden med en frågestund på instagram, kika på mina stories och fråga om ni undrar något! Nu ska jag vika ett par timmar åt jobb och sen ska jag ta och korka upp min miniflaska och ta fredag sista biten 🙂 Lite lyx on the road.

Fick ett läsartips om ett gott tillbehör till pepparkakorna om man vill variera sig och inte alltid ha mögelost till. En mascarponekräm med citrus i. Fräscht och fluffigt!

IMG_2667
IMG_2669
IMG_2670
IMG_2672
IMG_2675

Weeeeee! Julbord nr 2 i helgen. Velar mellan julklänning eller jultröja. Eller kavaj och juldiadem 🙂 Något juligt på julbord är ju kul! Mysigaste resan i juletider ever är när vi var i Dublin när Micke fyllde 40 och det var som att kliva in i en julfilm. Alla var julpimpade, småbarn som vuxna karlar, kostymnissar och tonårstjejer. Och alla ställen julpimpade till tänderna. Snacka om julfeelings vi fick!

IMG_2738
IMG_2748

Mysig julklänning HÄR. Finns även i andra färger och tröjor och byxor i samma mönster HÄR! Huuur gulliga??

IMG_2760
IMG_2774

Julnaglarna är redan på. Naglar är något jag unnar mig att gå och göra en gång i månaden. Känner mig fin och klädd med fixade naglar. Har så otroligt tunna mjuka naglar i mig själv som alltid går av och alltid är korta och skivade och fula och vanligt nagellack sitter inte en enda dag på mina naglar utan att börja flagna. Ser så mycket trevligare ut när både jag och framförallt händerna ofta syns i bild också. Förstärker med gelé eller akryl och toppar med gellack som sitter som berget.

Bara 3 veckor till julafton, det går så galet fort. Njuuut av tiden! KRAM på er och ha en riktigt härlig fredagkväll nu!

3

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00