ANNONS
Integritet på Tailsweep

En schnitzel och serie som spårat

/

Godmorgon!

Det blev allt en schnitzel i går, alltid gott. Hade köpt Icas färdiga skinkschnitzel nu (färsk) och den är faktiskt väldigt god. Bra snabbmiddagstips! Stek den ca 4 min/sida medan ni friterar pommes och kokar en rödvinssås och vips är middagen klar på en kvart. Serverar dem med pommes, DENNA enkla rödvinssås, färdig bea (Jureskogs är bäst) ruccola, citron och finriven parmesan. Helst friterad kapris också men det hade vi slut på och ärtor till mig (Micke tål inte). Hittade dock ärtorna i micron i morse, glömde dem där haha.

Typ trippelfriterade pommes, frasigt frasigt. Och 1:a luckan i vinkalendern provades, riktigt gott! Nån trodde vi skulel se hockey men han trodde ju fel. Vi fortsatte traggla oss igenom The Morningshow istället. Hur kan en serie blir så dålig? 1:a säsongen älskade vi, såå bra. Säsong 2 är som ett rörigt snurrigt tråkigt sömnpiller och bara ja dålig. Så synd. Men vi ska se klart hela, den kanske blir bättre?

Mjaa hade önskat lite mer saffranssmak på dessa. Skumtomtarna är goda. Men mest snygga. 🙂 Originalet är alltid bäst.

Häpp nu ska jag ta den där duschen och piggna till, sen ska jag packa för helgen. I eftermiddag åker vi till Skåne! I snökaoset.. Håll tummarna att trafiken flyter på bättre i dag. Många timmar i bil blir det iallafall (minst 5) så det är bäst att packa en liten matsäck också.

KRAM

7

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00