ANNONS
Integritet på Tailsweep

Spetsigt var det här!

/

Reklam för Ellos

Hej hej

Här kommer lite sprillans ny inspo från Ellos jag tänkte tipsa er om! I en helt underbar färgskala. Älskar vitt och frasigt och spets blandat med svart och sobert så här i jul/nyårs/festlighetstider, med härliga pasteller i silkiga tyger. Me like a lot! Tycker modet är superfint just nu.

Urtjusig gräddvit spetsblus HÄR. En annan svart spetstop med här krage HÄR. Söt mjukis med volanger på ärmarna HÄR. Snygg omlottklänning i mörkaste midnattsblått HÄR. Rosa silkig blus HÄR. Och ännu en vacker spetstopp HÄR. (Alla finns i flera färger dessutom).

Med min rabattkod 445431 får ni 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Gäller t.o.m 31/12.

KRAM på er

4
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00