ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Julbord och show och en himla god december

/

Hej hej

Full fart dessa dagar innan jul. Hur kan det redan vara mindre än två veckor kvar? Stoppa tiden!

I torsdags var vi på Eztrads julbord med show tillsammans med grannarna. Tycker de är såå grymma, både sången och humorn! Showartisterna alltså, grannarna sjunger sådääär 😉 Men dessutom har de ett av de allra godaste julborden i Örebro. Pluspoäng för kräftor 🙂

Jag hade DENNA blusjacka och DESSA byxor (favvo).

Vi köpte VIP-paket där bästa platser och champagne vid bordet ingick. Lite för bra platser nästan, satt nästan på scen haha. Livsfarligt, råkade ut för både det ena och andra och skrattade så vi kved.

Sååå kul kväll!

Sitter i morgonrocken och jobbar ikapp lite i dag. Har idol-finalen på på paddan bredvid som sällskap, bara det att jag råkade sätta på eftersnacket först där de började med att presentera vinnaren – gaaaah. Så det är inte så spännande nu kanske 😉 (ni som sett, tycker ni rätt vann?)

Ska avsluta här snart och slänga mig raklång i soffan och se en julfilm istället och i kväll ska vi kila hem till fam Ö på middag. Såå mysigt, det var väl sisådär 2 år sen.

KRAM på er och ha en fin lördag!

7

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00