ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tant Brun

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Hej hej

Måndag hela veckan.. Den här måndagen blev lite upp och ner men ska avslutas med en riktigt mysig middag när Micke väl kommer hem tänkte jag. Har entrecote i marinad och spritsat små potatisgranar som ska gräddas och en god sås som puttrar på spisen. Ni får se sen 🙂

Kikar in med ett tips för just nu får ni 25 % rabatt på ALLT HÄR! (t.o.m i morgon 14/12).

Har snöat in på brunt! Älskar brunt. Det har jag nog alltid gjort men det finns extra mycket brunt i modet just nu tycker jag?!

Beställde två mössor men den ena (DENNA) snodde Micke fort som tusan 🙂 DENNA med tofs behåller jag själv.

Hittade en så mysig stickad klänning HÄR. Såå fin och lagom tjock. Mysig inomhus nu men även istället för jacka att bära med ett par grova boots och stor halsduk och mössa utomhus när det inte är så kallt. Så mysigt mode! Har en satin-skjortklänning i annan brun nyans under. DENNA. Älskar skjortklänningar att ha under långa västar eller koftor och stickade klänningar.

Den mysiga väskan i pile (HÄR) rymmer massor. Tror det får bli en julklapp till Olivia som släpar med sig hur mycket som helst jämt haha.

Så fin flätad tröja HÄR (rymlig) och bruna mjukisar med vida raka ben HÄR (också rymliga).

Och såna HÄR handskar har jag verkligen letat efter. Min favoritkappa har 3/4 långa vida ärmar och då fryser jag ju alltid! Så detta blev peeerfekt.

Missa inte rabatten – 25 % på ALLT HÄR t.o.m i morgon 14/12.

KRAM

4
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00