ANNONS
Integritet på Tailsweep

Saffranstrifle

/

Hej hej

Brukar ni göra trifle? Så himla god dessert ju och perfekt att göra på rester av valfri sockerkaka. Här ha jag använt saffranskakan (recept i inlägget nedanför). Sen varvar man sockerkaka, vaniljkräm, vispad grädde och tinade hallon i ett protionsglas eller en stor skål. Droppa gärna över någon god likör/sprit (som tex marsalavin eller sherry) över sockerkakan också, det ger sååå god smak och gör rätten extra saftig. Låt stå i kylen en stund, gärna över natten, innan servering.

Mått är inte så noga, gå lite på känsla 🙂 Som en slarvig smarrig tårta!

Muuuuums alltså!! En av mina favoritdesserter faktiskt, gör detta alldeles för sällan.

Hoppas ni testar!

KRAM

1

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00