ANNONS
Integritet på Tailsweep

Gothia & Lavette

/

Godmorgon från ett dimmigt Göteborg

Bor på 22:a våningen på Gothia Towers med utsikt över Liseberg. Tror vi. Haha. Man ser verkligen i n g e n t i n g utanför fönstret, dimman är total!

Har precis ätit frukost uppe på 29:e våningen. Kändes snarare som man var i alperna med snöstorm utanför fönstret, mysigt det med 🙂 Riktigt bra frukost här uppe! Lite folk, fräscht, goda saker som pinfärska munkar och lyxig skagenröra och möjlighet att beställa omelett, stekta ägg osv. Är kräsen på hotellfrukostar, denna var helt klart en av de bättre.

I går hade vi bröllopsdag som sagt (tack för alla hälsningar <3 så gulliga ni är!) så jag hade bokat till en rose-box och lite gott till rummet att överraska med. Tänkte mig en sån där stooor maffig rund box fylld med evighetsrosor som man ofta ser influensers posera med på instagram. Blev kanske liite besviken haha. Vågar inte ens säga vad den kostade..

Men fin var den ju <3 Och ska hålla för alltid. Får ta fram den till varje bröllopsdag framöver, kul minne 🙂

Middag hade vi bokat på Lavette i närheten. Möttes av en ros och ett grattiskort. Så gulligt! Sånt blir jag så himla glad av <3

Började med en aperol och en negroni. Skål för oss! <3

Till barnen fanns en barnmeny, pluspoäng för det.

Pyssel, cheeseburgare, fish n chips och piggelin. Alla glada och nöjda.

Micke valde pilgrimsmusslor med blomkålspuré och curry till förrätt och jag en supergod carpaccio med parmesankräm.

Till huvudrätt en schnitzel med Mac n cheese och en The Toast som var en smörstekt macka med hummer, brie de meaux och tryffel. Supergott båda två!

Nu hade vi tyvärr lite otur och hamnade i ett mindre rum bredvid ett stort ungdomsgäng med en ljudnivå utan dess like så vi pallade inte stanna för dessert tyvärr. Hörde inte ett ord vi sa till varandra. Gick tillbaka till hotellet och hängde i barnhörnan istället 🙂

Älskar julpimpade hotell, mysigaste ever! Jag och Micke hade som tradition att åka till Göteborg just denna helg långt innan barnen kom. Bodde på juliga hotell, åt julbord och såg någon julshow. Varje år <3 Kanske därför han friade just denna helg? Måste fråga 🙂

Mysig kväll!

I dag tänkte vi ta en sväng på stan, en viss fjortis vill till Sephora och det lär ta halva dagen 😉 sen väntar Liseberg med julmarknad och karuseller innan vi avslutar med julbord på hotellet. Weeee!

Happy lördag på er!

KRAM

10

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00