ANNONS
Integritet på Tailsweep

Juldagstips

/

Reklam för iDeal of Sweden 

Hej heeeej fina ni! 

Hoppas ni hade en underbar julafton i går, hur den än spenderades! Vår bestod av mat och mat och mat känns det som. Som vanligt 🙂

I dag står det kalkonmiddag hos mina föräldrar på menyn så vi ska strax bege oss dit.

Kikar in med ett härligt mellandsgrea-tips som jag vet ni brukar gilla. iDeal of Sweden har nämligen startat sin stora rea med 25-70 % rabatt på ALLT och dessutom får ni ytterligare 15 % rabatt med min kod MATPLATSEN HÄR!!

Skalen är ju snygga som alltid, mitt senaste är detta med vadderad ficka på som jag älskar, har sällan med mig plånbok – bara körkort och två kontokort – och detta är ju så smidigt då!

Men förutom skalen finns ju SÅ mycket snygga väskor och axelremmar. Jag blandar hej vilt och byter band och detaljer på väskorna och vips har man en helt ny väska. Alltså sååå mycket snygga väskor de har nu, kika HÄR!

Denna supermjuka fluffiga svarta väska kommer med kedjor och svart axelband, men det kan plockas av och användas utan eller med annat axelband som sagt. Sååå fin!!

Och grymt snygg träningsväska! Allt hittar ni HÄR, koden blir ifylld men ange annars MATPLATSEN för att få extra rabatt.

KRAM på er

0

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00