ANNONS

Serietips 2022

/
DSC_4828-2

Hej hej

Detta år har vi redan hunnit med en del serier 🙂 På Nyårsdagen stod det hämtpizza på menyn och hela dagen låg vi annars raklånga och sträcksåg BORTFÖRD (Netflix). Såå bra, se den!

DSC_4830-2

Quatro minus musslor och champinjoner (är det bara jag som inte gillar färska champinjoner?? på pizza får det gärna vara burkchampinjoner men i övrigt gillar jag bara tillagad svamp) plus ananas och gorgonzola, och fefferoni, beasås, blandad kebabsås och en pizzasallad. Min klassiker 🙂

Har även plöjt oss igenom de tv säsongerna av norska serien THE BEFOREIGNERS. Beroendeframkallande! Vi gillade den massor, ser fram emot nästa säsong men det dröjer väl.

Efter dessa har vi börjat se TELL ME YOUR SECRETS (TV4/Cmore), ser redan fram emot kvällens avsnitt. Älskar såna spännande serier!

Jag har precis sett klart säsong 2 av EMILY IN PARIS (Netflix) i dag. Mysig charmig serie med läckra kläder, franska miljöer och kärlek.

Och apropå läckra kläder ser jag även AND JUST LIKE THAT (HBO) Ni vet nya säsongen av Sex And The City. Den blir bättre och bättre tycker jag, älskar Carries outfits som vanligt och ja egentligen allt. Och att de åldrats! Vem har inte det liksom 🙂 Har saknat SATC. Det kommer ett nytt avsnitt i veckan.

Förvörigt ser fri fram emot FARMEN som börjar på söndag, det följer vi varje år! Nån mer?

Ser även KRIGETS TID (Netflix, spansk serie) som är riktigt bra. Mestadels när jag länger mig och somnar som en stock så jag har inte kommit så långt 🙂 Det är något sövande med spanskan hehe.

Fick tips om serien MISTRESSES (Disney+) och insåg att jag bara sett första eller de två första säsongerna och nu fanns det 4! Så den får bli min egentids-serie just nu.

Vad ser ni???

KRAM

37
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00