ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Matplatsen på Instagram

/
E7D67D80-541E-4630-AC58-089F624C6B37

Hej hej

Vet att inte alla har instagram eller hinner se allt där så jag kikar in med lite glimtar därifrån i bland om ni vill.

I går drack vi te! Det händer typ aldrig och det var nog första gången vi gjorde det ihop, vet inte vad som flög i oss 🙂 Kändes som vuxenpoäng. (Dricker dock kaffe ihop all the time så vet inte riktigt vad skillnaden var egentligen).

Efterlyste någon bra foto-app i mobilen (gillar inte riktigt den som finns i nya iPhone, gillar inte att den förbättrar bilderna automatiskt när man fotat men det går visst inte att stänga av den funktionen, så märkligt). Fick noll tips.

Såg klart Emily in Paris säsong 2 med en semla som sällskap. Den var efterlängtad (se nedan). Införskaffade även tuplaner som står sig livet ut.

Många frågar om vilka kameror jag använder, här har ni svaret. På Ikea köpte vi ett gamingbord till Sebbes rum som vi håller på och gör om lite. Målade tex taket mörkt, hur mysigt?! Visar när det är klart.

Gårdagens outfit var de supersköna mjuka momjeansen från Cubus HÄR som jag tipsat om förr (finns i många färger). Har jag inte mjukisbyxor på mig hemma så har jag dessa, lika sköna.

Och toppen är på rea HÄR, i dag kostar den bara 49:50 ser jag!!? KAP. (många som hade problem med länken till den men det kanske funkar bättre här. Få kvar så passa på!)

89703261-DB47-46EC-A571-E3C5A3D9AF13

Blev akut sugen på semla men bestört när kondiset var stängt. Blir man semmelsugen vill man ju ha en NU. Fick lite olika tips och hamnade tillslut på Bullvivan på Aspholmen. Mkt god semla!

Koffeinfri cola kommer äntligen till Sverige. Det tror jag ingen missat? För gladast är väl nästan jag 🙂 (Hoppas det kommer vanlig cola också och inte bara light).

Tekopparna ovan finner ni HÄR, har en hel den från den serien och de är så fina och omtyckta (av mig. Blir det säkert av er också :)).

Rödvinssås frågas ofta efter, jag gör bara DENNA numera och den är så löjligt enkel och god. Ni kommer också bara göra den efter ni har provat! Barnen har dock inte testat den nä, de äter bara brunsås/gräddsås. Men allra helst McDonalds.

Sen undrade någon vad jag tänker om mat? Jag vet inte riktigt vad man ska svara på det. För mig är mat livet! Min hobby, mitt intresse, mitt nöje, mitt jobb. Älskar mat. Ser fram emot varje måltid. Äter även med ögat och dukar gärna vackert och lägger upp fint om det så bara är jag själv som ska äta nudlar till lunch.

Vad tänker ni om mat? Nödvändigt ont eller något att se fram emot?

KRAM på er!

13

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00