ANNONS
Integritet på Tailsweep

Snabbpizza

/

Hej hej

Fyllde på kylen med en liten stödhandling. Lunkar på i jullovstakter fortfarande men när barnen börjar skolan nästa vecka är det rivstart och andra bullar. Har en hel hög med nya recept att prova, sååå peppad på just det. Men just nu är det typ frukost till lunch (vänt dygnet totalt) och nån slags lunch på sen eftermiddag = för mätt för middag så ibland blir det mackor och yoghurt eller tvärt om. Det blir lite som det blir 🙂

Har ofta Liba-bröd hemma. Äter man dem inte direkt går det bra att förvara i frysen, tinar snabbt sen. Så gott och såå enkelt att göra pizza på ju!

Gör en margarita-grund till alla och sen toppar jag och Micke med lite annat efter gräddning.

Detta är favoriten. Med tryffelcreme och tryffelprosciutto. Hade en burrata som sjöng på sista versen också som hamnade på pizzan. Mums!

Bred ut ett rejält lager pizzasås (gärna Santa Marias på flaska, det är min favvo), ett lager finriven smakrik ost, oregano, salt & peppar. In i ugnen, 200 C, ca 3-5 min, när osten smält och kanterna börjar bli lite frasiga är de klara.

Ta ut och lägg på topping: ruccola, prosciutto crudo med tryffel (Ica) och tryffelkräm (tryffelaioli blandad med lika delar gräddfil och smaka av med salt & peppar). SÅÅÅ GOTT!! Och så löjligt enkelt.

I kväll blir det en annan snabblagad favorit, nämligen DETTA!

Men först årets första aw med grannarna!

KRAM

6
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00