ANNONS

Äntligen!

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

IMG_6241

Hej hej

Hoppas ni sovit gott. Det har inte jag. Herreguuuuud vad det har blåst i natt? Utemöblerna hasade runt som nåt slags biljardbord på takterassen och inget står där det stod i går. Men vad gr det, det är ju freeeeedag i dag. Årets första riktiga fredag (för oss) och här ska njutas av fredagsmys och nåt riktigt smarrigt att äta och riktigt gott rödvin. Sebbe som fått knapra äpplen hela veckan som snacks har skrivit en lista på vad han önskar sig till fredagsmyset och dreglande kollat på den hela veckan haha. Ska åka och köpa det han önskat sig strax och köpa in lite allt möjligt fredagsgott. Ska bara komma på vad vi ska äta först.

IMG_6239

Först ut ett glas vatten. Kämpar för att få i mig denna nya vana.. Gillar verkligen inte vatten 🙂 (om det inte är kolsyrat).

IMG_6243

Adventsljusstakarna står kvar i fönstren, på tok för mörkt för att ta bort dem än. Letar efter nån snygg lampa att ha i köksfönstret sen istället men hittar inget?? Tipsa gärna.

IMG_6229
IMG_6228

Packade upp lite godbitar jag beställt som var slut. Dett klarar jag mig inte utan! (Jo det gör jag ju men ni fattar). XLASH ska jag ge mig tusan på att testa dagligen nu. Får återkomma med betyg men hört så mkt gott om det så det ska bli spännande att testa. (Läs kommentarerna under produkten!!)

IMG_6232

Bästa sprayen som ger rejäl stadga utan att bryta av håret på kampanj HÄR. (Luktar himla gott dessutom!)

Och den absolut bästa BUS (brun utan sol) jag vet. Jag har testat typ allt! Återkommer alltid till DESSA (kampanjpris nu!). Ger färg på direkten och även djupare färg på sikt. Använder sprayen mest till ansikte/dekollage. Till kroppen kör jag deras mousse.

IMG_6235

Min favoritmascara sen jag började använd mascara för sisådär 30 år sen HÄR. Återkommer alltid till den också.

(Fast det var inte riktigt sant, de första gångerna jag använde mascara var det mammas k n a l l b l å jag snodde. Hur kunde det vara modernt?)

Nä nu ska jag spåna på kvällens meny och ta en liten runda så återkommer jag med lite fredagspepp sen!

(Ska svara er på alla gulliga kommentarer i inlägget nedan också <3)

KRAM på er!

48
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00