ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

After Life

/
IMG_6482

Gomorron!

Hatälskar måndagsmorgnar. Det blåste något förskräckligt i natt så väckarklockan var inte direkt välkommen i morse men samtidigt skönt att komma upp och i gång.

IMG_6499

Intagit min nya favoritplats med morgonkoppen i vårt allrum på övervåningen. Använde aldrig allrummet tidigare, tror jag suttit där 5 ggr på våra 13 år i huset men nu älskar jag denna plats.

Ligger här och kollar tv:serier med Olivia eller sitter här och jobbar med datorn och bläddrar i magasin efter inspo med Netflix som sällskap. (Men allra mest används det nog av Sebbe sen han fick sina VR-glasögon i julklapp, flyttar man bordet har han en perfekt plats att stå och veva på haha),

IMG_6502
IMG_6487

Ni var många som tipsade om Flowerpot till lilla fönstret och det blev såå bra. Tack! Köpte en matchande portabel till soffbordet också, så himla nöjd. Älskar portabla uppladdningsbara lampor! Dessvärre råkade Sebbe veva ner den i backen under en hektisk gorillajakt i sin VR-värld så den blev lite skev i pinnen. Vi har försökt börja tillbaka den men vågar inte ta i så den går av, gaaaah. Man kanske kan värma upp den lite först så det går lättare? Tips mottages tacksamt 🙂 HÄR finns de i iallafall i alla möjliga färger (jag har den matta ljusgrå). Ljuvliga! På kampanjpris just nu.

IMG_6494
IMG_6497

Får många frågor om soffbordet, minns tyvärr inte vad det hette och hittar inte ordersedeln sorry,  jag ska leta mer när jag får tid men ni hittar nästan exakt samma (och billigare) HÄR.  (Finns även i DENNA färg).

IMG_6484

Den höga ljusstaken på fot hittar ni HÄR! Har nog tipsat om den tidigare när jag funderade på en liknande från fancypancyinredningsbutik men blev så glad när jag hittade denna betydligt billigare. Finns i två storlekar, funderar på att köpa en kortare också och ha dem i hörnet bredvid tv:n.

IMG_6485
IMG_6493

Soffan är från Chilli i färgen Mullvad. Supernöjda med den!

Bästa fejkljusen ever har ni HÄR. Har såna överallt, både blockljusen, värmeljusen och vanliga ljus i olika storlekar. Köp gärna fjärrkontrollen också (HÄR, 59 kr) så himla sidigt att tända och släcka med. Man kan ha dem på timer också.

IMG_6480
IMG_6503

Påbörjade en ny serie. After Life (Netflix). Hittills sååå deppig men samtidigt mysig och lite rolig. Men ack så deppig. Det handlar om en man som förlorat sin fru i cancer och nu inte ser nån mening med livet. Blir deppig bara jag skriver det.. Men underbara skådespelare. Älskar engelska serier. Klart sevärd!

IMG_6512

Längtar lite extra efter Torrevieja när jag sitter här. Har samma tvbänk där nämligen. Längtar längtar längtar! <3

Hoppas er vecka startar riktigt bra nu och ni får en fin måndag.

KRAM

34
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00