ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Vår/vinterkappa och försvunnet recept

/
IMG_6279

Hej hej från en spegel som definitivt behöver rengöras 🙂

Haft uppehåll med städfirman drygt en månad pga röda dagar etc och som jag längtar efter veckans städning i morgon! Vi städar ju under tiden såklart men de är ju proffs och gör det såå mkt bättre. Betalar gladeligen för att få det fräscht och fint här hemma, en lyx vi unnar oss!

IMG_6268

DENNA kappan måste ni spana in. Jag älskar såna här lite oversize lösa filtkappor. Har en äldre ljus variant från Ellos som jag använt såå mkt. Denna finns i flera färger och en stor halsduk medföljer. HÄR! Just nu på kampanjpris också! Så så så nöjd med denna.

IMG_6275

Haha hjälp kolla spegeln! *skäms* Ska fixa detta innan städfirman kommer 🙂

IMG_6280

For runt på ärenden så det blev lunch i bilen. Älskar Burger Kings Crispy chicken (lägger till ost. Alltid ost på alla burgare!)

IMG_6282
IMG_6281

Skulle jag bara in på Coop och köpa revbensspjäll häromdan. Men kom ut med kassen full av fejkblommor 🙂 Kan inte motstå, så fina. Älskar att ha stora blomsterarrangemang över hela huset.

Problemet är bara att jag köpte revebenspjäll också. Och glömde dem i påsen så jag hittade dem morgonen efter när jag plockade upp blommorna. KAN MAN ÄTA DEM ÄNDÅ?? Stoppade in dem i frysen illa kvickt ihop om att rädda dem och frysa bort eventuella bakterier. Vad tror ni????? Ställde frågan på instagram också där merparten sa NEJ så jag har inte vågat äta dem än.

IMG_6313
IMG_6301

När solen tittar fram får man passa på att använda solisar. Älskar solglasögon, min favoritaccesoar. (Fick googla hur det stavades). Dessa svagt gammelrosa finns HÄR.

IMG_6307
IMG_6327
IMG_6305

Och sidenblusen hittar ni HÄR. Haft min i flera år men en klassiker som kommer tillbaka varje säsong.

IMG_6348

Köpte en ny bok till Sebbe. De har i läxa varje vecka att läsa. Tyckte denna lät spännande. Blod död och mysterium hehe. Barnböcker är ofta så mesiga. Men det kanske finns nån mening med det 😉 Han får återkomma med recension.

IMG_6350

Semla in a jar såg ju himla läckert ut. Den var helt ok, men vanlig luftig fluffig semla är godast. Punkt.

IMG_6352

Fyllde på med lite choklad. Den översta skulle ner i en kaka jag bakade. De andra två tänker jag äta rakt upp och ner. Älskar kobon salt + choklad. Gör ni?

IMG_6390
IMG_6392

Som en slags seg/knaprig cookie i långpanna. Smidigt och blev gott!

IMG_6405
IMG_6406

Hittar inte receptet just nu men det är bäst jag postar detta ändå innan nån blir sur 😉 (se kommentar i förra inlägget) Fyller på inlägget med receptet när jag hittat det!

KRAM

36
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00