ANNONS
Integritet på Tailsweep

Förra lördagen denna lördag

/

Godmorgon!!

Redan lördag igen. Känns som det var lördag i typ förrgår? Och förra lördagen var vi hembjudna på middag hos ett par nya grannar vi lärt känna tillsammans med fam W. Så kul! Älskar att få kika in i nya hus, bjudas på ny mat och umgås med nya människor. Såå trevlig kväll!

Smarrig fördrink. Någon slags GT med citron tror jag?

Till förrätt fick vi en kantarelltoast, sååå gott! Älskar kantarelltoast!!

Till huvudrätt blev det dragonpasta med tomatsallad och ett supergott rödvin, tips!

Desserten var en vit chokladmousse med bär, tror alla slickade skålarna trots att vi var proppmätta. Mums!

Dags att väcka resten av familjen här hemma nu så inte hela dagen försvinner. Vi har börjat renovera Olivias rum med en liten makeover och hon var faktiskt såå duktig i går och drog ut alla skurvar, spacklade, slipade och tejpade och målade nästan hela rummet helt själv! Ska slutföra målningen i dag med lager två och sen ska garderober och annat inhandlas och monteras. Förstår att Micke vägrar vakna hehe, inte hans favoritsyssla men nu ska det göras. Upp och hoppa!

KRAM

13
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00