ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Min fredag

/

Heeej fina ni!

Vilken underbart ljuvlig fredag. Det kändes nästan som vår i luften! Förutom minusgraderna då 😉 Startade dagen med att möta upp några influencer-kollegor på hotellfrukost efter jag lämnat barnen. Vilken mysig start på dagen! Satt kvar i 3 h innan vi kilade vidare.

Är ju egentligen ingen frukostmänniska så här tidigt men jag vaknade okristligt tidigt så jag var riktigt hungrig för att vara jag 8:30 🙂 God frukost här, ska boka in en natt och testa hotellet så får ni vet mer. Återkommer!

Tipsade häromdan om frans-serumet som börjat verka, fransarna sätter fart som ogräs plötsligt! Jag som nästan hade gnuggat av allihop och hade få och korta fransar börjar redan få fler och längre efter drygt en månads användning. Ska absolut ge dem en månad till och utvärdera igen men WOW, det funkar ju faktiskt. Trodde jag inte!! HÄR hittar ni om ni vill testa. (På kampanj just nu!)

Alltid avskytt gröt. Särskilt havregrynsgröt. Men många älskar det ju och nu sa Therese att den var jättegod och krämig här så jag gav den ett försök. Men alltså. Det smakar ju tapetklister/snor??? Aldrig mer haha.

Blusen finns några få kvar av HÄR men även i andra färger. Väldigt skön modell.

Sen kilade jag hem till mamma och pappa på stan som bjöd på lunch. Ingen dålig fredagslunch!

Kan vara det godaste jag vet <3

Sen stannade jag till på Hamnmagasinet och köpte fredagsmiddagen.

Skaldjur till oss vuxna och ett frasigt bröd, och lövbiff till kidsen som Sebbe stekte.

Stannade även till på Jeremiabageriet och köpte fredagsfika

MUMS. Semlan fick jag ha för mig själv, fattar ingenting men är lika glad för det. Semlor är denna årstidens guldkant.

Img 8959.jpg
Img 8965.jpg

Vi skulle på mellofest hos grannarna i morgon men det blev sjukstuga så vi vuxna tog en kall aw utomhus under den stjärnklara himlen och skålade in helgen, och i morgon får det bli nya planer. Trist men man är ju lite van numera nästan.

Img 8974.jpg
Img 8976.jpg

Det där glaset räckte till många bilder tänker ni. Det kanske var fler 🙂

Img 8989.jpg

Sen blev det Talang (så tråkigt avsnitt??) och skaldjur. Kan vara de största krabbklor man sett? Större än mina händer!!

Img 8991.jpg

Sen var ni så många som undrade över den svarta varianten av skorna jag tipsade om och de ser ut så här.

Så kul att ni redan är så många som fått hem era, har fått sååå många glada kommentarer från nöjda läsare. Vad glad jag blir <3 De är verkligen ljuvliga, väger ingenting och såå sköna på. Perfekta att strosa i och passar ju till allt. Ska köpa de vita också 🙂 På kampanjpris just nu för 299 kr så missa inte det HÄR!  (Normala i strl tycker jag med stretchigt tyg)

Img 8735.jpg

Nu ska jag göra dagens lektion i Duolingo (spanskalektioner) innan jag tänkte lägga mig och se Till Havs (Spansk serie – säkert jättebra men jag har sett den vid läggdags i ett par veckor nu och inte kommit igenom första avsnittet, perfekt sömnpiller hah).

I morgon ska jag PACKA. Och sen tänkte vi nog gå ut och äta en tidig middag på något barnvänligt ställe innan melodifestivalen. Vad gör ni i helgen?

Kram och godnatt på er! Och tack för alla era rara kommentarer! Finaste läsarna har jag <3

19
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00