ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Är det onsdag i dag?

/
IMG_6331

Hej hej

Klev upp tidigt igår och blev upphämtad av pappa för skjuts till frisören, bara för att upptäcka när jag kom fram att det var först i dag jag har tid. Gaaah. Sen fortsatte dagen ungefär likadant.. Inte riktigt min dag 🙂 Hela veckan blev upp och ner nu och planeringen åt skogen. Sitter och skissar om dagarna. Inte så många kvar tills vi åker till Spanien så det är alltid mycket att beta av innan, både privat och jobb.

IMG_6336

(Tröja HÄR och solbränna HÄR ;))

IMG_6347

Snurrbrickorna på Clas Ohlson finns åter i lager. Så smidiga i kylen så man kan snurra runt burkarna man proppar in. Tips.

IMG_6353
IMG_6355
IMG_6356

Har så många t u n g a karaffer och blev så glad när jag hittade denna i plast som väger ingenting! Finns i många olika färger HÄR till grymt pris! Exakt samma finns nämligen på Svensk Tenn för mer än dubbla priset. Min granne köpte sin där och jag min på Cervera och vi ser ingen skillnad 🙂 Bra presenttips!

IMG_6342

Köpte fler av mina stora härliga vinglas som var på rea. (HÄR). Såå goda att dricka ur! Viktigt viktigt. Dricker allt i vinglas, saft, smoothies, läsk, vin, vatten.. Allt utom kaffe kanske.

IMG_6364
IMG_6366
IMG_6367

Tycker dessa skålar/vaser/ljuslyktor är så smaskiga att ha snacks och godis i. Finns HÄR i alla möjliga storlekar och färger.

IMG_6368

De här chipsen ska ni köpa om ni hittar dem! Gjorda på småpotatisar som annars inte kvalar in för chips pga så små. Blir extra små chips helt enkelt vilket ju bara är sååå gott. Och perfekt när man ska göra tilltugg av chipsen! Testade ett recept en läsare mailade mig med brynt smör mm på och det var sååå otippat gott!! Testa detta.

IMG_6371

Gratinerade chips
1 påse lättsaltade chips
30 g comté
50 g smör
1/2 citron
salt & peppar

Lägg chipsen i en ugnsfast form och värm i 100 C några minuter så de blir varma. Bryn under tiden smöret och ställ åt sidan. Finriv comtén. Ta chipsen ur ugnen och lägg upp på ett serveringsfat. Ringla 3-4 msk av det brynta smöret över chipsen och strö över osten. Pressa över lite citronsaft, dra ett varv med svartpepparkvarnen och lite flingsalt och servera.

IMG_6373
IMG_6372

Nu sitter jag iallafall i frisörstolen på rätt dag och tid och blir ompysslad. Nya hairtalkslingor, ska bli såå skönt! Lite längre får det bli också så här inför vår och sommar, tråkigt att klippa av det det första man gör så jag brukar ha det långt först och klipper det en bit vid varje omsättning sen.

Kram på er!

27
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00