ANNONS

Tips för din hudvård!

/

Reklam för Skincity

IMG_9237

Hej hej

Många som liksom jag blir så där hiskeligt yttorra denna säsong? Det är dock skillnad på torr hy och yttorr hy. Yttorrhet är ett hudtillstånd där huden är fuktfattig och översta hudlagret är uttorkat, oftast beroende på årstid eller användning av fel produkter. Alla hudtyper kan upplevas yttorra och huden reagerar då med att avge fukt vilket resulterar i en känsla av en stram film över huden. Fukt i hudvårdsrutinen är A & O för att balansera detta! Så här ska återfuktas deluxe nu. (Ge mig gärna era bästa tips på produkter för just återfuktning!)

IMG_9241

Det finns ju en hel uppsjö av produkter, procedurer och rutiner. Hur ska man göra? I vilken ordning ska de användas? En bra tumregel för applicering är att börja med den lättaste produkten närmast huden och sedan bygga på för att avsluta med en creme eller olja och SPF. Detta gör att ingredienserna i produkterna kan nå de nivåer i huden där de har sin bästa verkan.

IMG_9266

Det finns över 50 olika varumärken på Skincity! Slår ett slag för två favoriter i min rutin, dels DENNA mask som man sätter på ansiktet efter man applicerat en ansiktsmask eller serum för att hjälpa den sugas upp och verka extra bra (och slipper ett kladdigt ansikte medan man fixar och donar med annan medan masken får göra sitt). Och sen älskar jag DENNA, förvarar den i kylen och tar fram och stryker över ansiktet och dess konturer på morgonen motverkar puffighet och fräschar upp ansiktet och är såå skönt.

IMG_9244
IMG_9254
IMG_9246
IMG_9259

Och dessa två maaaagiska serum som just nu är på kampanj, HÄR och HÄR. Super Facial Serum är ett extra hudvårdande och stärkande ansiktsserum med en hög dos av Retinol 8, (8 gånger mer effektivt än standard Retinol!) för maximal effekt och Verso Hydration Serum med niacinamid är ett mjukgörande serum som stärker hudens skyddsbarriär och ger omedelbar och långsiktig optimal återfuktning. De gör verkligen underverk, älskar produkter som håller vad de lovar. 20 %  rabatt på utvalda serum och oljor just nu HÄR!

IMG_9606

Behöver ni tips för just er hud och en passande rutin så finns det grym hjälp och expertis att få hos Skincity online. Ni kan göra en hudtest HÄR, be om tips på en ny hudvårdsrutin, ställa frågor om er nuvarande eller få produkter rekommenderade inom valfri kategori (kostnadsfritt). Rekommendationen ni får görs personligen av en hudterapeut (inget atuomatiskt via robot/AI alltså) efter just dina förutsättningar. Ni får svara på några frågor och välja hur många produkter er rutin ska bestå av, prisklass mm. Har själv använt denna funktion tidigare och hittat många favoriter med deras hjälp.

KRAM

3
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00