ANNONS
Integritet på Tailsweep

Restaurang Ingeborgs

/

Hej hej

Dagen slutade inte där, vi gick vidare till uteserveringarna på Stortorget innan det var dags för middag på Ingeborgs. Satin hade hunnit få upp sin uteservering och även om det var fullproppat så fick vi tag i ett bord. Bara att sitta och kolla på folk är ju såå härligt. Ett av alla vårtecken. Solglasögon och glada människor på uteserveringarna, älskar det.

Hade kunnat sitta här hela kvällen men vi hade bokat tidig middag på Ingeborgs så det blev en kortis. Har bara ätit lunch på Ingeborgs tidigare så det var kul att testa kvällsmenyn. Även om jag tog samma sallad som jag alltid äter till lunch hehe men den är såå god.

Till förrätt testade vi löjrommen som serverades med klassiska tillbehör och en friterad potatiskrokett. Den var såååå god. 10/10! Generös mängd löjrom och supergott med krocketen till, testa den. Och salladen med den varma getosten, lufttorkad skinka, vaniljpäron och hallonvinägretten är alltid god. (Har receptet HÄR om ni vill testa hemma).

Höll på att äta oss mätta på brödet med det brynta smöret först, så galet gott! (Har ett supergott recept på brynt vispat smör HÄR och focaccia HÄR).

Sen hann vi med att kika in på Makeriet för en efterrättsdrink innan vi tog en taxi hem och var i säng strax efter 22 🙂 Älskar dagsfester. nVaknade pigg som en lärka vid 7 dagen efter. Vaknar alltid tidigt så det är hopplöst med sena kvällar, blir knappt människa på flera dar sen.

En singaporesling till mig. Finns också recept på HÄR.

En supermysig heldag på alla sätt <3 Tänk att vi har våren och solen och värmen framför oss nu. Så mysig tid!

KRAM

5
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00