ANNONS

Restaurang Ingeborgs

/
IMG_0839

Hej hej

Dagen slutade inte där, vi gick vidare till uteserveringarna på Stortorget innan det var dags för middag på Ingeborgs. Satin hade hunnit få upp sin uteservering och även om det var fullproppat så fick vi tag i ett bord. Bara att sitta och kolla på folk är ju såå härligt. Ett av alla vårtecken. Solglasögon och glada människor på uteserveringarna, älskar det.

IMG_0854
IMG_0811
IMG_0820
IMG_0830
IMG_0833
IMG_0847

Hade kunnat sitta här hela kvällen men vi hade bokat tidig middag på Ingeborgs så det blev en kortis. Har bara ätit lunch på Ingeborgs tidigare så det var kul att testa kvällsmenyn. Även om jag tog samma sallad som jag alltid äter till lunch hehe men den är såå god.

Till förrätt testade vi löjrommen som serverades med klassiska tillbehör och en friterad potatiskrokett. Den var såååå god. 10/10! Generös mängd löjrom och supergott med krocketen till, testa den. Och salladen med den varma getosten, lufttorkad skinka, vaniljpäron och hallonvinägretten är alltid god. (Har receptet HÄR om ni vill testa hemma).

IMG_0856

Höll på att äta oss mätta på brödet med det brynta smöret först, så galet gott! (Har ett supergott recept på brynt vispat smör HÄR och focaccia HÄR).

IMG_0857
IMG_0858
IMG_0870
IMG_0864

Sen hann vi med att kika in på Makeriet för en efterrättsdrink innan vi tog en taxi hem och var i säng strax efter 22 🙂 Älskar dagsfester. nVaknade pigg som en lärka vid 7 dagen efter. Vaknar alltid tidigt så det är hopplöst med sena kvällar, blir knappt människa på flera dar sen.

IMG_0881

En singaporesling till mig. Finns också recept på HÄR.

IMG_0875

En supermysig heldag på alla sätt <3 Tänk att vi har våren och solen och värmen framför oss nu. Så mysig tid!

KRAM

5

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00