ANNONS
Integritet på Tailsweep

The Window Vinbar i Örebro

/

Hej hej

Alltså jag hade världens bästa helg. För andra helgen i rad! I lördags hade vi en tjejdag, en riktig heldag på stan. En supermysig tradition! Antingen ses vi hemma hos någon och äter mat och alla gör varsin drink och överraskar med. Eller så gör vi en heldag på stan från lunch till middag. I lördags startade vi med vinlunch på nya The Window. Har ni varit där? En mysig liten vinbar som ligger i anslutning till Johnells med sikt över Stortorget åt ena hållet och in till butiken åt andra.

Perfekt att parkera den icke shoppingsugne partern här medan man kollar runt haha. De har ju dock så mkt fint där, en av de få märkesbutikerna i Örebro. (Smet faktiskt in och hittade lite fina plagg till Sebbe som han får i födelsedagspresent.)

Supermysig lunch med bubbel och vin till några olika smårätter.

Efter lite shopping (köpte en så söt hårig blus på Debut, jag får visa sen!) så stannade vi till på Chillango, baren inne i Saluhallen som gör Örebors godaste drinkar!

Får ofta frågan om restaurangtips mm i Örebro, ni hittar alla mina tips samlade under kategorin Örebro HÄR! Så kika gärna där om ni ska hit och turista eller bor här för den delen.

KRAM

6

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00