ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lyxig löjromsdipp med friterade libabröd

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel 

Hej hej

Lillördag, lillfredag, helg runt hörnet.. Veckorna rusar på som alltid om våren, stanna upp och njut! Och vill ni njuta av något riktigt smarrigt så föreslår jag denna lyxiga löjromsdipp.

Fräsch smak av citron i löjromsdippen och såå gott ihop med salta friterade libabröd. Förövrigt ett perfekt knep att ta till om man råkar ha ett bröd eller två över, de blir snabbt dåliga så klipp dem i snibbar och fritera. Det räcker med 30 sek-1 min till de blir gyllene (jag friterar i fritös på 180 ), lägg på hushållspapper att rinna av och strö genast över lite flingsalt så det fastnar på.

Lyxig löjromsdipp
ca 4-6 port

100 g philadelphiaost
2 dl creme fraiche
rivet skal av 1/2 citron
salt & vitpeppar
fileade citronklyftor av 1/2 citron
1 msk finhackad dill
1/2 finhackad rödlök
80 g löjrom

Libachips

Blanda samman philadelphiaost med creme fraiche. Blanda ner dillen och citronskalet och smaka av med lite salt & peppar. Bred ut smeten på ett fat med gör kanter eller i en skål. Ställ kallt. Ta fram innan servering och strö över finhackad dill, rödlök och citronen i små bitar. Klicka ut löjrommen och servera med chipsen att skopa upp det med. Såå gott!!

Passar på att tipsa om DETTA, som mirakel för ögonfransarna. Om våren särskilt brukar jag ha extra korta glesa ögonfransar då jag kliar mig så mkt i ögonen av allt pollen men i år känns de mycket tåligare och framförallt längre. Att det funkar! Rekommenderas varm och just nu är det på kampanjpris HÄR!

Och inte bara på detta, det är nämligen upp till 30 % på nästan a l l t just nu. HÄR hittar ni!

Den vanligaste frågan jag får tror jag är ”vad har du för läppstift”. Och jag har DETTA, en favorit sen säkert 15 år om inte mer? Har ett i varje handväska tror jag 🙂 Såå fint som det är, min absoluta favoritfärg. Men också superfint att ha över ett läppstift man tycker är lite för mörkt. Tips tips.

KRAM

(obs missa inte att scrolla nedåt, den här perioden uppdateras bloggen flera gånger om dagen)

9

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00