ANNONS
Integritet på Tailsweep

Korv & bubbel

/

Godmorgon 

Uppe med tuppen i dag, strax efter 05. Läste om helt galna köer på Arlanda i går och att det skulle bli värre i dag så det var lika bra att dra i väg tidigt. Vi har ju ett par timmar i bil till Arlanda först och sen rekommenderades 3 h på plats för att hinna igenom säkerhetskontrollen. När vi bokade fanns bara de dyrare biljetterna kvar med extra bagage etc (vi får tex ha med 8 väskor men har ju bara 2..) vilket var onödigt men just nu är jag ganska glad ändå för det ingår fast track. I går gick kön från Terminal 5 tydligen förbi Skycity till bort till Terminal 4, galet! Många som missade sina flyg. Håll tummarna att vi hinner!

I går skottade vi fram grillen hehe. Ingen fredag utan korv & bubbel till lunch! Veckans höjdpunkt.

En barnvariant och en vuxenvariant av varm choklad fick värma oss under tiden.

Såå gott med en skvätt Minttu i varm choklad! Drack det första gången i backen i Sälen, smakar ju snäppet ännu bättre där 🙂

Sen var det dags för veckans AW med grannarna innan vi gick hem och packade och körde lite fredagsmys framför Bäst i Test.

Nu sitter vi i bilen mot Arlanda och har precis ätit McD-frukost. Lite halt på vägarna så det tar sin tid. Håll tummarna att allt flyter på nu! Och var försiktiga om ni också är ute på vägarna i dag.

KRAM och godmorgon på er 🙂 Önskar er en härlig lördag. <3

4
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00