ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Apotek Hjärtat

Solprodukter som skyddar och gör gott!

/

Reklam för Apotek hjärtat

Hej hej

Viktigt viktigt, glöm i n t e solskydd nu när solen och värmen och denna underbara säsong gör entré. Ladda upp rejält och snåla inte, det straffar sig på alla möjliga sätt. Det finns ju faktiskt så mycket härliga sköna återfuktande och bra produkter numera som både skyddar och gör gott på samma gång.

Stort utbud av både solprodukter och annat hittar ni hos Apotek Hjärtat HÄR, alltid fraktfritt och snabba leveranser, och vid köp över 400 kr får ni 20% rabatt med koden: MAT20 (Gäller bara online och t.o.m söndag 15/5).

Glöm inte att man även kan hämta sina recept digitalt hos Apotek Hjärtat!

ACOs serie gillar jag massor! Prisvärda och pålitliga. Några gamla all time favoriter har jag laddat upp med och några sköna nyheter, bla DENNA ultralätta ansiktskräm för den känsligaste huden som tex runt ögon, men SPF 50. Går superlätt in i huden och känns tunn och lätt och ger rejält skydd. Har även DENNA klassiker till hela ansiktet med SPF 30.

En annan nyhet är DENNA moussen. Tycker det är så himla smidigt att smörja in med mousse (dessutom det enda jag får smörja in Sebbe med för ujuj vad det gnälls och pips om det kommer en spray eller kräm i närheten av honom). Konsistensen på denna är underbar, stort gilla!

Kompletterar med att puffa på mig DENNA spray då och då, smidig och behöver inte smörjas in. Och alltid alltid ett stift i handväskan, DETTA med SPF 50 har jag både på läppar, näsa, öron och andra ställen man lätt bränner sig på.

Och efter en dag i solen och en sval dusch är väl det skönaste avslutet en riktigt härlig after-sun-gel, DENNA svalkar och återfuktar huden och doftar så gott. Det doftar sommar och sol <3

Hela sortimentet hittar ni HÄR och vid köp över 400 kr får ni alltså 20% rabatt med koden: MAT20 (Gäller bara online och t.o.m söndag 15/5).

Var rädda som er!

KRAM

0

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00