ANNONS
Integritet på Tailsweep

Pastelliga klänningar

/

Reklam för Ellos

Hej hej

Hoppas ni haft en fin helg. Jag var bara hemma och mellanlandade, sitter på flygplatsen nu och reser bort igen till vårt andra hem. Med ett litet handbagage bara innehållandes några sommarklänningar. Det blir tre hela dagars ren och skär s e m e s t e r och ”egentid”. Har nog aldrig hänt tidigare 🙂 Lyx lyx lyx.

Supersöt syrenlila omlottklänning i lite kortare modell HÄR, lång mönstrad klänning (min favorit ni vet, köper varje år i nytt mönster) HÄR, härligt rosa långklänning HÄR, söt sommarklänning med knyt på axlarna HÄR, klarblå klänning med smock HÄR och blommig blåvit långklänning HÄR. Älskar klänningar, älskar sommarmodet!

Har månadens rabattkod åt er hos Ellos som ger 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inkl externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Koden är: 455450 och gäller t.o.m 31/5. Hoppas ni hittar något fint HÄR!

KRAM på er

2

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00