ANNONS
Integritet på Tailsweep

En liten hälsning från Torrevieja

/
IMG_0694

Hej hej

Kikar in med en liten hälsning från oss. Åse och jag sitter med varsin dator och kaffekopp framför Nyhetsmorgon och jobbar undan lite innan vi tänk inta stranden i dag.

IMG_0690
IMG_0693
IMG_0699
IMG_0705

Kom fram i tid för en drink i solen i måndags och middag fick bli på El Muelle. Sen blev det ett midnattsdopp på taket innan vi motvilligt la oss 🙂

I går gick vi ut okammade i strandkläder för att äta frukost och kom inte hem igen förrän 18 (men hamnade aldrig på stranden). Lite så det brukar bli här 🙂

IMG_0776

Vi åt en långfrukost på Bella Mar Beach och kikade på alla glada norrmän som firade 17:e maj. Min älskade cappuccino med vispgrädde, äggröra och en mimosa. <3 Drömfrulle.

IMG_0745
IMG_0748

Och långfrukosten övergick till efttermiddag och varsin Sangria. Åse hade inte riktigt koll på hur stor en Grande kan vara här hehe så där satt vi plötsligt med varsin VAS med sangria.

IMG_0756

Tog sin tid att få i oss men sen tog vi en promenad från ena sidan strandpromenaden till den andra och slog oss ner på Soraya för lite sen lunch. Beställde in Gambas som vanligt men även köttbullarna efter rekommendation av vår rara servitör och de var såååå goda!! Min nya favorit. Gjorda på fläskfärs och smakade nästan som Wallenbergare i en grym tomatsås som jag doppade bröd i. Mmm. Måste försöka efterlikna hemma.

IMG_0765
IMG_0768
IMG_0769
IMG_0771
IMG_0772

Råkade få vatten i min kamera i måndags (som redan sjöng lite på sista versen) och den blev bara tröttare och suddigare under dagen till att tillslut ge upp så nu är jag utan kamera och känner mig inte riktigt hel. Men å andra sidan skulle jag ju ha semester nu så jag kanske ska unna mig att gå på restaurang utan att fota allt hela tiden 😉 (Har ju mobilen som tur är, den fick också vatten i sig och varnade för vätska i lightningkontakten men den har repat sig, puh.)

IMG_0778
IMG_0780
IMG_0781

En GT på balkongen efter vår runda. Bästa stunden på dagen. Njöt av solsken, bra musik, livet och slog till och klickade hem något efterlängtat och lyxigt online, får visa när jag kommer hem 🙂

Sen gav kameran upp som sagt men ni kan se fler uppdateringar och bilder på min instagram (särskilt i stories) om ni vill följa.

Strosade ut vid 21-tiden i den ljumna kvällen och letade middag, hamnade på torget vid de blå sofforna och åt varsin trerätters (som kostar 9:90 euro) på Aluingi. Ljuvligt väder nu! Ljumna kvällar är det bästa jag vet, och så pass varmt på dagen att man gärna sitter i solen. Så nu ska vi göra just det!

KRAM på er och tack för alla gulliga och tipsiga och trevliga kommentarer ni lämnar efter er. Så uppskattat ska ni veta!

<3

5

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00