ANNONS
Integritet på Tailsweep

Hopp om sommaren

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej hej

Avrundar maj månad med lite inspo från Cellbes. Först ut ett tips på en riktigt s n y g g svart kavaj som passar året om som jag hittade i outleten för halva priset. HÄR! Med rynkade ärmar och utan krage, supertjusig till allt! Fått dille på kavajer i år.

Sen tipsar jag om DENNA träningsjacka, perfekt plagg för de lite svalare promenaderna (finns öven mörkblå). Blåser det drar man upp ordentligt i halsen eller rent av tar på luvan. Såna här har jag nästan alltid på mig när jag är ute på mina powerwalks. Som jag ska ta tag i vilken dag som helst. 1 juni är väl en bra dag att starta?

Sommarblusar och toppar frågar ni ofta om. DETTA är en söt omlottvariant.

Och ett par söta sommarklänningar. Rött älskar jag på sommaren! Gullig användbar vardagsklänning. HÄR finns denna (på rea nu och även i fler färger).

Och denna rara som andas midsommar och blomsterängar. HÄR finns denna (få kvar) och en massa annat fint.

Nu önskar jag er en fortsatt fin dag de sista timmarna av denna månad. I morgon vaknar vi till sommarmånaden nr 1! Kom igen nu sommaren!!

KRAM

9
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00