ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Influensernätverk i Örebro

/

Hej hej

Vilken härlig start på en l å n g h e l g ! Känts lite som fredag hela veckan lång. Tidigare i veckan hade vi smarrigt frukostmöte på Ica Maxi Universitetet (min favvomatbutik) med nätverket av influensers jag är med i via Almi. Vi brukar annars ses på just fredagar så det kändes som fredag redan då. Kul och intressant att får höra Patrik och Sandra (som jag känner sen tidigare) prata om verksamheten och en tjuvtitt i containern som står på parkeringen där de producerar  närodlade ekologiska grönsaker och örter. Blir väl inte närmre än så 🙂 Testa dem nästa gång i handlar, smakar s å mycket mer!

I dag var det dags för nästa frukostträff, denna gång på Stora Hjortstorps Gård precis utanför stan. Så mysigt ställe jag inte visste om alls, samma ägare som Naturens hus och smygöppnar för allmänheten i morgon. Här kommer det bli mycket kul, konserter julbord etc. Och så fint de hade dukat upp för oss <3

(Min klänning HÄR)

Ingen dålig start på helgen som sagt. Nu har det precis klarnat upp och solen skiner så det blir lite bubbel på uteplatsen och kortspel strax, i kväll blir det plock framför (gamla) Top Gun. (Tänkte att barnen måste få se den innan vi ser den nya). Sen har vi en härlig obokad långhelg framför oss! Tror vi går ut och äter nånstans i morgonkväll och på söndag smakar vi nog på Smakrika Örebro och måndagens nationaldag firas nog med picknick i stadsparken och allt som händer där. Vi får se helt enkelt. Har ni några planer för helgen? Berätta gärna!

KRAM

1

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00