ANNONS
Integritet på Tailsweep

Somriga plagg

/

Innehåller reklam genom annoslänkar för Lindex

Hej hej från taket

Ligger i en solstol på vår takterass och väntar på att resten av huset ska vakna. Resten av gatan också, just nu är det ovanligt tyst och lugn här. Kanske blev sent för många i går 😉

Tips 20 % just nu på klänningar och kjolar hos Lindex HÄR. Några favoriter:

Luftig skön ljusrosa klänning med smala band och två slitsar i volangen nedtill. Perfekt till stranden eller sommarfesten. Finns HÄR.

Kaftanen i samma mönster har jag visat tidigare, finns HÄR i två olika färger.

Hittade ett gulligt set på rean också, en tunn kjol med matchande blus. All rea hittar ni HÄR.

Och en supersöt klänning som jag använt massor, HÄR. Såg inte så märkvärdig ut på bild men är supersöt live i lite blankt material så den känns både fin till fest eller till vardags.

Och sen måste jag tipsa om världens mysigaste mjukis till de svalare myskvällarna. Älskar hoodie-klänningar och denna är så himla mysig. Lös och ledig och skön i fräscht vitt. HÄR.

Nä nu ger jag familjen en kvart till sen får de vakna (kl 11.00). Ska försöka att inte vända helt på dygnet i sommar, alldeles för lätt hänt. Blev inte såå sent i går för oss tror vi var i säng vid midnatt så nu får det räcka 🙂

Önskar er en härlig dag i värmen! Är det noll knop i dag eller vad hittar ni på? Berätta gärna!! Alltid kul att höra från er.

KRAM

9

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00