ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Paviljong och terasshäng

/
IMG_8221

Hej hej

Tjatig kanske men hallå 31 grader!! Jag som var orolig för hur varmt det ska bli i Torrevieja i sommar, kommer nästan kännas svalt ju 😉

Såååå himla glad för paviljongen vi köpte (HÄR). Ger skugga, vindskydd och myggskydd. I lördags satt vi här uppe och åt middag med grannarna och sen hängde vi i paviljongen fram till småtimmarna med myggnätet nerdraget och fick inte ett myggbett!

IMG_8192
IMG_8195
IMG_8198
IMG_8200
IMG_8202
IMG_8206

Varma sommarkvällar är de bästa! Ljust nästan dygnet runt nu, fullkomligt ljuvligt!

IMG_8218

Serveringsvagn som står ute i ur och skur året om. Agerar både matvagn och dryckesvagn. Finns HÄR!

IMG_8219
IMG_8214
IMG_8213
IMG_8209

Skulle behöva ett nytt parasoll över bardisken, ett sånt som hänger på sniskan liksom, typ DETTA kanske. Eller DETTA som är fyrkantigt? Vilket tror ni blir bäst? Det blåser en del här uppe ofta så det behöver vara ganska stabilt.

IMG_8211
IMG_8210
IMG_8233

Lastgamla ganska jättefula solsängar men de är de skööööönaste jag vet så jag byter inte ut dem! Man kan reglera både huvudändan och fotändan, älskar det och hittar aldrig några nya som kan höja och sänka fotändan? Abskyr att ligga helt platt, särskilt om man ligga rpå mage det går bara inte. Dynorna är från Bauhaus.

IMG_8230

Hängde upp lite ljusslingor i helgen men ska snygga till det med fler krokar etc. Men så mysigt det blir med belysning på kvällarna! Dessa som har hängande ljuslyktor är så himla fina tycker jag och perfekt ljus i snygg färg. HÄR finns de. Funderar dock på vita vid väggen istället och flytta de svarta till altanen nere där vi har svart smidesstaket som matchar bättre?

IMG_8220

Matbord HÄR. Stolar HÄR.

IMG_8221

Paviljongen är DENNA, på rea fortfarande! Matta från Rusta. Loungemöbel från Jotex HÄR.

IMG_8222
IMG_8225
IMG_8235
IMG_8236
IMG_8237

I dag kör jag mitt kontor på takterassen. Spenderat förmiddagen med att handla till både hem och uppdrag och skjutsat barn kors och tvärs. Nu ska jag fixa lite via datorn här i skuggan men sen ska jag äntligen lägga mig i en solstol – om det går i värmen.

I går låg vi raklånga på takterssen i skuggan prick hela dan. Det är ju sååå skönt. Men vill ha lite färg på näsan i dag 🙂

Önskar er en härlig dag! Så hörs vi lite senare när jag flyr in i skuggan igen. Har lite tips till er! Och en och annan godsak att bjuda på. Är det nåt särskilt ni önskar så hojta till!

KRAM

12
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00