ANNONS
Integritet på Tailsweep

Läppstift

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

IMG_8265

Hej hej

Den här regniga dagen började segt i morgonrock vid kontoret med en kaffekopp och här sitter jag nu igen, dock inte i morgonrock för det blev en avstickare upp på stan med barnen och lunch på O´Learys.

IMG_8247

Himlen öppnade sig medan vi satt där och jag lyckades glömma allt vad paraplyer hette så det var ett något blött gäng som kom hem tillslut.

Hämtade upp Micke på vägen för hans elcykel blev stulen på jobbet, så t r ö t t man blir. Att det ska vara så himla svårt med mitt och ditt?

En av de vanligaste frågorna är vad jag har för läppstift. Och här har ni ett gäng av mina favoriter.

IMG_8240
IMG_8245

DETTA har en så himla skön rosa färg. Bär det som det är eller med ett ljusare över. En klar favorit!

IMG_8244

Och sen har vi mitt aaaaaaaaaabsoluta favoritläppstift som jag int ekan leva utan, har detta nästan jämt. Antingen som det är eller över något annat. HÄR finns detta.

IMG_8242

När jag inte vill ha för rosa så har jag något mörkare/dovare under och DETTA är en av favoriterna som ger superfin nyans utan att vara fr mörkt/starkt. (Nyansen heter Sylvia – de har bytt själva designen sen jag köpte mitt bara)

IMG_8268
IMG_8266

Detta glosset verkar tyvärr slutat säljas men DETTA från samma märke är snarlikt.

Har ett till i favoritskaran som jag tyvärr inte hittar just nu, det måste ligga i en handväska nånstans. Återkommer om det så fort jag hittat!

KRAM

9
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00