ANNONS
Integritet på Tailsweep

Hemmaspa

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

IMG_8526

Hej freeedag

Veckans bästa dag, även i sommartider och semestertider. På torsdag börjar vår semester på riktigt, nu är det nedräkning. Framförallt för Micke, tror aldrig han längtat så mycket 🙂 Jag jobbar ju hemma och barnen har lov så för oss har det redan blivit semestertider (slippa väckarklocka, bara en sån sak!) även om jag jobbar. Fullt ös fram t.o.m onsdag sen ska även jag ta mig semester. Inga resor eller uppdrag eller samarbeten och dyl, tackat nej till allt i sommar för att också ta h e l t ledigt från måsten. Tror det är viktigt oavsett yrke. Så det är en del att förbereda fram till onsdag men det är bara kul. Så fort jag är klar med alla gigantiska högar av pappersarbeten, fakturor och kvitton så kommer det kännas ännu bättre 😉

Vad äter ni i dag? Vi tänkte äta pasta! Så har ni tips på nån riktigt smarrig fredagsvärdig pasta så hojta till, ska strax åka till affären. Sen blir det en liten aw med grannarna i vanlig fredagsanda innan det blir pastakväll och kanske nån bra film inne i AC:n.

My god vad kvavt det är! Det blev en sen frukost, ingen som blev hungrig förrän vid lunchtid i värmen. Det fick bli en äggmacka med stekt ägg, mums så gott. Och detta bröd från Willys är sååå gott, älskar frukt i bröd 🙂 Gör ni inte det kan ni låta bli.

IMG_8528
IMG_8524
IMG_8548
IMG_8549
IMG_8536

Det blir kallingar hela dagen lång om vi inte gör nåt särskilt, för varmt för kläder.

Startade dagen med att tvätta alla lakan och bädda rent med linnelakan, svalast i värmen tycker jag. Och lite hemmaspa, håret som varit så frissigt i värmen fick sig en inpackning med färg i botten (DESSA, gillar att ha liiite mörkare nyans där) och en inpackning i hela håret som alltid gör håret mjukt och följsamt (DENNA). Och en omgång BUS över kropp och ansikte, för varmt för att sola 😉 (DENNA, favvo). Färgade ögonbrynen också (DENNA), de bleks alltid i solen så här års.

IMG_8532
IMG_8554

Fick många frågor om bronzer, jag använder DENNA som ger fin solkysst färg.

IMG_8559
IMG_8560
IMG_8555

Nu ska håret plattas och en blus och shorts dras på över bikinin så jag kan åka till mataffären. Men helst skulle man ju vilja göra som Sebbe. 😉

KRAM på er!

9

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00