ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Kladdkaka med hallon

/

Godmorgon!

Har ni något kul för er i dag? Berätta gärna för jag har världens tråkigaste dag framför mig med idel pappersarbete. Parkerat mig på kontoret och lär sitta här tills jag lägger mig 🙂 Lätt att man hamnar i mjukiskläder/pyjamas om dagarna när man jobbar hemma så sen ett tag tillbaka lägger jag fram en outfit kvällen innan som jag hoppar i istället och känner mig så mycket piggare och finare och får mer inspiration till det mesta. Trött på de här åren i morgonrock nu, älskar ju att klä mig fint även om jag ”bara är hemma”, samma med mat, älskar att lägga upp fint och laga gott även om det bara är jag som äter.

Dagens outfit är DENNA söta blus, DESSA shorts (favvo!, är ingen shortsmänniska annars men har ett par få jag verkligen gillar – de är ganska rymliga i strl), DESSA sandaler (för jag måste till posten och affären om en stund, det ser jag fram emot :)) väska HÄR och i kväll blir det matchande örhängen också. DESSA, så himla vackra och på grym rea nu!

Nu när det finns frukt och bär i buskarna (och butikerna ;)) slår jag ett slag  för ljusa kladdkakor! Denna med hallon i blir så himla god, sött och syrligt om vartannat. Testa den!

Hallonkladdkaka

2  ägg
2 ½ dl socker
2 dl vetemjöl
100 g smör
2 tsk vaniljsocker
250 g frysta hallon
2 msk potatismjöl
ca 1/2 dl florsocker

Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och rör ner det, mjöl och vaniljsocker i smeten. Häll i smörad form med avtagbar botten (sätt gärna ett bakplåtspapper i botten så blir det enklare att få loss kakan!) Blanda bären med florsocker och potatismjöl och klicka ut dem i formen.

Grädda i ca 25 min, 200 C . Obs den ska vara kladdig!

Låt stå och kallna i kylskåp. Servera med lättvispad grädde eller vaniljglass.

Slurp. Testa denna!

Nu är det dags för dagens första kopp kaffe. Följer nyheterna något nervöst och nu är det presskonferens med SAS som jag tänkte se. Flyger med SAS på torsdag till London. Hoppas jag. Gulp.

KRAM

8
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00