ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Sista dagen innan semestern

/

Hej heeeeej

I dag är det fuuuullt ös. Väckarklockan ringde så tidigt så jag tror knappt jag hade hunnit somna? Jo det hade jag ju men hade jag gått och lagt mig i tid som jag skulle? Nej det hade jag inte. Vi satt uppe och plöjde Gåsmamman halva natten, sparade det allra sista avsnittet till i dag så det ska vi se när allt är klart, arbetsdagen avslutad, resväskan packad och huset städat. Då blir det ett glas bubbel, gott att äta och sista avsnittet för att inviga s e m e s t e r n !! Förhoppningsvis är inte klockan mitt i natten då heller 😉

Detta hängde och väntade på mig när jag vaknade. Extra snygg detalj med öronproppen på golvet.. Ber om ursäkt för stökiga bilder, har inte riktigt tid att städa och vara picture perfect just nu. Det ser säkert ut så hos fler än mig.

Kavaj HÄR, linne HÄR (har detta i massa färger, rymligt i strl) och världens sköööönaste stretchjean ever HÄR. Jag brukar ha 36 på dessa men de eh hm sitter lite tight redan nu och semestern har inte börjat än. Och vill man inte njuta lite extra på semestern och inte tvärt om? Det gör man som man vill såklart men jag beställde ett par större byxor 🙂 (De är normala men väldigt stretchiga).

Hängde på låset hos nagelsalongen när de öppnade i morse och fixade nytt lack, det blev mörkt vinrött denna gång. Matchar sangrian i Spanien 😉 Varierar mig alltid och kör aldrig samma två ggr i rad.

Tips på riktigt god krämig len yoghurt! Den med 10 % gillar jag bäst, fettfria är inte riktigt min smak, tycker de blir så sträva. Meeeen denna i 0% är faktiskt helt ok också jämfört med andra.

Och godaste frukostskålen består fortfarande av yoghurt + vindruvor + russin + blåbär + banan + granola (gärna Paulun kakao hallon) och en klick Garants crunchy jordnötssmör. Mättande och dögott!

Häpp nu ska jag fortsätta beta av min megalånga todolista och sätta fart här. Det tar alltid längre tid än man tror av nån anledning.

KRAM på er!

6
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00