ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tanumstrand

/

Hej hej från nästa stopp på semestern

Nu befinner vi oss på västkusten sen i tisdags! Var bara hemma och vände och hämtade upp barnen 🙂 Hyrt en liten stuga i Tanumstrand i stugbyn. Klassiker, vet inte hur många ggr vi varit här. Det är kanske lite slitet och 90-tal på sina håll (man kanske kunde piffa till stugorna liiiite mer?) men charmigt och läget är ju supermysigt. Vi brukar variera mellan att hyra hotellrum (frukosten på hotellet är grym!) eller stuga så i år blev det stuga. Fick en precis vid vattnet denna gång, urmysig utsikt över båtarna. Packade med mig en egen duk denna gång för att göra lite mysigare på altanen, plastbord är ju sådär mysiga 😉

Lite småtrist väder när vi kom, men det var bara skönt efter de stekheta dagarna i London. Vi strosade runt lite, spelade spel i lobbyn, åt på restaurangen och spelade shuffleboard och hängde i stugan.

Micke jag och Sebbe åt buffé. Varannan dag är det grillbuffé och varannan dag Bohusbuffé (detta var det i dag). 595 kr för alla över 12 år och 89 för barn upp till 12, så det var ju prisvärt för Sebbe men knappast för Olivia 😉 så hon beställde en tallrik köttbullar med potatis och brunsås istället.

Sen sov alla s å illa, klagomålen smattrade när vi vaknade, det var varmt, det var kallt, nån snarkade, det knarrade, det fanns spöken, det åkte motorcyklar, det var mensvärk, det var borttappade öronproppar, det var kuddar som ramlade i huvudet på nån, det var laddare som blinkade och det blåste storm. HAHA. Nästa natt kan bara bli bättre 😉

KRAM

11

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00