ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Hjalmars och Pipers i Hamburgsund. Och Telegrafen i Grebbestad.

/

Hej hej

Fyllde på kylen så vi kunde äta frukost hemma. Hela gänget är lite segstartat nämligen (och inga storätare tidigt på morgonen) men annars är ju hotellfrukosten faktiskt riktigt riktigt bra här på hotellet. Nu blev det stugfrukost, inte helt fel det heller. Hade köpt med mig scones från London, älskar dessa! Ingen annan i familjen dock 😉

Tog bilen och åkte ut på upptäcktsfärd. Fjällbacka har vi besökt så många ggr så åkte snäppet längre ner och kollade in Hamburgsund istället. En mysig liten stad där jag fick tips om lunch på och glass på så det var precis vad vi gjorde.

Micke beställde en räkmacka som innehöll så mycket räkor och lullull så man kunde knappt ana att det var en macka, men det var en brödskiva där under nånstans 😉 Sebbe beställde in sin paradrätt margarita och Olivia och jag delade på en texmexpizza som var grymt god! Mysig utsikt över vattnet också.

(Kavaj HÄR, halsband HÄR – fler i samma serie HÄR)

Lång kö utanför Pipers huse, 48 glassorter att välja på. Jag tog en kula saffran, en kola/lakrits och en mjukglass med karamellströssel. Gott! Men saffran smakade kanske lite väl mycket lussebulledeg, det räckte med några skedar. 🙂 Strosade lite i butiker innan vi åkte hem igen och slog oss ner på altanen till vår stuga och lyssnade på after beachen som hördes lika bra där 🙂

Sen knatade vi in till Grebbestad (tar ca 20-25 min kustvägen) för att äta middag på Telegrafen.

Blus HÄR (har denna i lång klänning i annan färg, så luftigt och skön!)

Så skön kväll så vi satt ute med filtar. På barnmenyn finns pannbiff med gräddsås och potatis eller stekt fisk med smör och potatis så det blev två pannbiffar som slukades (bra betyg!), och havskräftor till förrätt för Micke och mig (väldans små, men god smak) och sen delade vi på en dagens fångst och en dagens kött. Suuupergott, alltid bra mat här. Sen kilade vi förbi på en afterdinnerdrink hos några vänner som precis kom ner och har sin stuga några meter bort från restaurangen.

Så mysig kväll! Älskade sommar-Sverige!

KRAM

5
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00