ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Alicante

/

Hej hej

Tillbaka i Torrevieja efter en liten semester på semestern. I onsdags morse tog vi vår lilla Nissan Juke och åkte mot Alicante. (Det tar lite knappt en timma). Stannade till på Habaneras först i jakt på Sverige-tröjor och hittade åtminstone 3 st och åt frukost på Starbucks.

V a r m t var det, ångrade att jag inte tog en iskaffe istället för cappuccino 😉

Bodde på Melia Alicante precis som förra året. Superfint stort hotell. Bokade en juniorsvit med utsikt mot havet som var grym, glömde dock ta kort på rummet? Men det finns en reel på min instagram i flödet på rummet, alla stories från resan finns även sparade under mina höjdpunkter (Alicante 2022).

Hungriga igen så vi började med att äta en sen lunch på 100 montaditos som ligger på hörnet av hotellet. Onsdag  = det mesta på menyn kostar 1 euro. Hela lunchen inkl 2 stora öl kostade 14 euro för oss 4.

Alla satt ute där det fläktade skönt vid havet 🙂 Frisyren blev därefter. Tror den stod rakt upp medan vi åt och nachochips flög högt och lågt. (min outfit är från Lindex, solglasögon Louis Vuitton)

Ett dopp och aperol på det! Hotellet har både pool och aktiviteter av olika slag. Sebbe hakade på kids club och spelade fotboll och gick på vattengympa och hängde i lekrummet med tv-spel och där fanns pilates och paellakurs och flamencoundervisning och jag vet inte vad 🙂

(Keps LV, solglasögon HÄR, kaftan/klänning HÄR).

Framåt kvällen strosade vi runt i gamla stan, så mysig stadsdel. Små restauranger och massa folk på alla små gator. Hade tänkt testa något nytt men tog det säkra framför det osäkra och slog oss ner på ett ställe vi testat tidigare och vet är bra.

(Klänning HÄR)

Sale & Pepe har vi också ätit på förr, mkt bra. Men nu blev det grannen, In Bocca al Lupo.

V a r m t var det.

Ett besök i hotellbaren innan detta varma trötta gäng stupade i säng.

Dagen efter var en stor dag!

KRAM

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00