ANNONS
Integritet på Tailsweep

Finbesök i Casa Riis

/

Hej hej

Godmorgon sköna söndag! Fick faktiskt dubbelkolla vad det var för dag, det är semester det 🙂 Och här i Spanien är ju söndag ingen tråkig slappedag som hemma, här är det familjedag och kryllar av folk på både stränder och restauranger till sent. Och vi ska strax iväg på poolparty hos fam Renner när resten av familjen vaknat.

Lite sega i dag efter en intensiv vecka så jag låter dem sova ut lite till. Gästerna åkte hem igår eftermiddag. Förra helgen kom ett sms” är det ok om vi kommer och hälsar på ” ”javisst!” ”tur för vi bokade biljetter i går” 🙂 hahaha. Men de var såå välkomna av både stora och små. Haft en helt fantastisk vecka!

De kom ner lagom till lunch i tisdags så vi satte oss på Coffee & Tapa i hop om lite fläktande, brukar blåsa en del där. Men nä. Svettigt värre där med 🙂 Lite blandat plock innan vi slog oss ner vi poolen och laddade upp för kvällen.

Det vankades semifinal i fotbollen och det gick ju som det gick men en trevlig kväll hade vi ändå. Fam R kom förbi på en fördrink först och sen hade vi bokat långbord på Soraya. Vi och 200 middagsgäster samtidigt, det tog sin tid att få in maten kan man säga. Men vad gör det. Kall dryck, trevligt sällskap, svensk-pepp i luften (ett tag åtminstone) och fotboll på stranden när barnen tröttnade på att sitta still.

Vad jag kommer sakna mest i höst? De varma kvällarna och nätterna. Tror inte temperaturen varit under 28 grader nån gång under dygnet sen vi kom. Och detta att man äter sent och är uppe sent och njuter av detta. Hänget på stranden, sena restaurangbesök, balkonghäng, filmkvällar..

Men nu ska vi kicka igång den här dagen!

KRAM

8

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00