ANNONS
Integritet på Tailsweep

El Meson de la costa och Tivolit i Torrevieja

/

Hej hej

Dagarna med grannarna var intensiva och kul, vi maxade verkligen dagarna. Efter strandhäng och poolhäng blev det middagar på stan. Varje semester lyxar vi till med ett besök på El Meson de la Costa. Lite finare ställe men så mysigt och värt det. Barnen älskar att steka kött på stekbordet här och äter som jag vet inte vad (och de är ju inga storätare direkt) så det är värt det bara för den saken. Vi ber alltid om att få ta dessert/kaffe i vinkällaren när vi bokar, tips på sommaren särskilt annars är det ofta fullt där inne.

Alla var taggade <3

Tror det var den största hummer vi sett i hummertanken, vågar inte ens tänka på vad den kan kosta 🙂

Tog in lite blandade rätter att dela på som förrätt. Tyvärr var säsongen för kronärtskockor slut så det fanns inte på menyn. Det fick bli jamon iberico, melon, sparris och tonfisk.

Barnen tog in 4 vuxenportioner av det tunnskivade köttet och slukade rubbet.

Killarna och jag delade på kött som också stektes vid bordet både oxfilé och t-bone. Såser, grönsaker och potatis till det. Och Stina tog dagens fisk med räkor. Vi blev så å å å mätta så orkade varken dessert eller sorbetdrinken efter som jag alltid beställer. Men vi tog med oss drycken vi hade kvar och satte oss i vinkällaren en stund och barnen Wallentins orkade även varsin dessert 🙂

Sen gick vi ner till tivolit och avslutade kvällen med all in där. Sebbe var överlycklig att få karusellsällskap i alla läskiga karuseller av Stina & framförallt Ella. Jag nöjde mig med en karusell den med en gorilla i mitten som jag aldrig minns vad den heter. Kanske för att den skumpar och snurrar framåt och bakåt så man flyger som en vante och får minnesförlust. Klänningen flög lika mycket den, visade nog underkläderna för hela tivoli 🙂

Hann inte ta kort när Olivia spöade Micke med 3-0 i Airhockey men vill att jag nämner det 😉

En av de bästa kvällarna <3

KRAM

4
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00