ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tapasrunda

/

Hej hej

Tjejerna önskade hemmakväll med vardagsrummet för sig själva, beställde hemkört via Glovoa från The Good Burger och laddade upp med Harry Styles klipp för en helkväll. Killarna förvisades till sitt rum för en tv-spelskväll och mutades med en euro. Ibland undrar jag om de förstår pengars värde men det var tydligen lagom 🙂 Och de fick McDonalds via Glovo. Alla nöjda och glada.

Så vi vuxna gav oss ut på stan. (Vi bor ju på stan så allt är ju runt hörnet i princip). Hade tänk oss en god pasta men hittade inga riktigt bra tips så vi bestämde oss för en egenkomponerad tapasrunda.

Nere på hörnet av vår gata var det avstängt i ett par dar för de höll på och spelade in nya avsnitt till tv-serien Cardo och förvandlade kvartershaket till något poppis spansk ställe med extra allt. Kul att spana på. Och serien får man väl ta och se!

Vi gick vidare och gjorde ett första stop på Farbror Barbro för att testa deras räkmacka som var riktigt god. 10 euro för en räkmacka + ett glas vin.

Sen gick vi vidare på smågatorna och satte oss på javaddetnuhette och tog in lite köttbullar, chorizo i cider och padrones. Beställde varsin öl och fick ett glas Vermouth vid sidan av bara så där. Trodde de kom med vatten men näpp 🙂

Hann knappt få i oss detta så ringde de från Tasca Nueva Bahia och sa att vårt bord var redo så vi kilade dit men var nästan mätta vid detta laget så det fick bli en 2-personers-tapasbricka. De är kända för sina brickor här, fanns 8 olika att välja på (och en lång vanlig meny också) och det rekommenderas att välja 2 brickor om man är 4 men vi var lite för mätta för det så vi nöjde oss med denna bricka. Innehöll lammkotletter, stekta grönsaker och potatis, tonfisksallad, en fylld schnitzel med ost och skinka och såser. Väldigt gott och väldigt lagom.

Sen avslutade vi tapasrundan med en svalkande drink uppe på Casinot innan vi fick lov att komma hem för tjejerna 🙂

Mysig kväll!

KRAM

5
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00