ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Mizu Torrevieja

/

Hej hej

Såg att det öppnat en ny restaurang här i Torrevieja vid ”bilhandlargatan”. Mizu! En superfräsch asiatisk restaurang som bla serveras av robotar (!). Vi tog en skön liten promenad dit i Golden hour och fick nästan med hela gänget på bild.

Middagen blev succé! Tror aldrig jag sett Sebbe så taggad på något ever. Så taggad så han beställde in dumplings och sushi och jag vet inte vad (trots att han inte gillar, men han provade!).

Vi beställde in en himla massa rätter och sa att vi ville ha allt samtidigt, nästa gång tar vi det nog lite då och då, blev lite stressigt och rörigt så här, särskilt om man är 8 pers. Men sååå gott! Favoriten var den friterade kycklingen med ananas, med en liksom karamelliserad sötsur sås. Supergod! Och de friterade sushisarna älskade jag. Kunde kanske varit utan stekt ris och nudlar de var lite smaklösa. Men annars var allt väldigt gott och restaurangen väldigt fin och trevlig personal.

Klänningen är från H&M HÄR på rean, finns i mörkgrått också. (Jag har S).

KRAM

8

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00