ANNONS
Integritet på Tailsweep

Mi casa su casa

/

Hej hej

Underbart är kort. Eller jag vet inte, den här sommaren har varit just underbar och känns ganska lång?! Och dagarna med besök var inte så många men ändå hann vi med vad vi brukar på en vecka dessa 4 dygn. Vi avlutade med en pizza på Pizza no 1 vid stranden innan vi vinkade av taxin mot flygplatsen. (Många brukar tips som deras pizzor men njaa ingen favorit, fördrar riktigt vedugnsgrillade maffiga pizzor med fluffig kant och fräsch topping eller svenska flott-pizzor. Köper dock med oss pizza ibland till stranden härifrån pga smidigt och helt ok).

För varmt att sitta på uteserveringarna om det finns AC inne. Det enda man helst gör utomhus så här dags är att stå i havet.

Vink vink. Där åkte familjen Wallentins hem. Ses hemma på svenska gatan snart igen! Några sekunder senare sov Micke i soffan 🙂 Intensiva men kul dagar! Sen ryckte vi upp oss och städade hela lägenheten. Kan behövas efter man bott 8 pers här även om det gick förvånansvärt bra. De känns ju som familj <3

Som jag kommer sakna fått lilla Casa Riis. Men vilka sommarminnen att bära med sig i höst. Veckan som följde har varit fullspäckad av en massa kul. Men eftersom jag har semester så får detta vara nog för i dag 🙂 Ska ta fredagkväll med familjen nu och styra upp något mysigt. Vi velar mellan restaurangbesök eller hemmakväll med film och plock. Lika sugen på båda. Åt dock en ganska sen lunch på Terracica efter Olivia och jag hade varit och gjort naglarna så ingen är sådär jättehungrig. Några timmar kvar innan det är spansk-middagstid så vi får se. Vad gör ni i kväll? Berätta gärna!!

KRAM

15

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00