ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Vänner från förr, lunch på Bar La Rosaleda och middag på Habitus

/

Hej hej

På sommaren när det är riktigt varmt i Spanien så lockar knappt lunch utomhus. Om det inte finns pool. Och det finns det på Bar La Rosaleda så vi bokade bord där och tog oss en liten promenad dit (ca 20 min). Tog inte många sekunder innan Sebbe var i vattnet, helt förståeligt. Ett kort besök på land för att äta lunch. Och maten var faktiskt jättegod. Jag åt en lax som var bland det godaste på hela resan.

Och plötsligt knackar nån mig på axeln – Anna! En gammal pluggkompis från Universitetstiden från Norrland. Inte setts på 20 år!! Och nu köpte de ställe här i Torrevieja samtidigt som oss ungefär och äntligen sågs vi 🙂 Himla kul att catcha up och träffa hennes man. Efter några timmar på restaurangen gick vi förbi deras hus som låg precis i närheten.

De reste utan de 3 barnen denna gång men det gick ingen nöd på Sebbe för de lekte med honom ändå 🙂 Fick knappt med honom hem, han undrade om han fick sova över haha. Men sen knatade vi hem för vi hade bokat bord på Habitus för middag.

En riktigt smaskig färgklick i skönt material med fint fall fick bli kvällens outfit. Finns HÄR. (Jag viker in volangen, smaksak). Långärmad så funkar ju året om, härligt med en stor stickad långkofta till i höst. Älskar färg!

Habitus är en favorit, inte minst hos barnen. Kanske främst hos barnen. Där är fint och svalt och lugnt och tyst, bjuds på cava innan maten och det är gott och vällagat utan att vara alldeles för dyrt med trevlig försynt personal. Inget spanskt hålligångstoj, skönt ibland 😉

Sebbe beställer alltid pastan med köttfärssåsen vid sidan av. Häller dock oftast på hela såsen tillslut. Och Olivia beställer alltid minihamburgarna. Alltid. <3

Kronärtskockor till förrätt och sen testade jag fläskfilén som var god. Och Micke tar alltid kalvfilén. Int mycket omväxling här inte 🙂

Cavasorbet och en chokladfondant avslutade en mycket fin dag!

KRAM

9

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00