ANNONS
Integritet på Tailsweep

Liten tjuvkik på hösten

/

Reklam för Ellos

Hej hej

Jag har hållit mig fram tills nu och fokuserat på sommaren och nuet men nu kunde jag inte hålla mig längre och har scrollat bland höstnyheterna och spanat in hösttrender och höstmodet. Hösten kanske inte är min favoritårstid rent vädermässigt men höstmodet är alltid efterlängtat!

Ljuvligt blå lyxig tröja HÄR. Den perfekta tunna höstkappan HÄR. Stcikad beige tröja med puffiga ärmar HÄR. Knälång stickad klänning HÄR. (Älskar stickade klänningar! Så snyggt med stövletter till i höst).

Långkofta som även kan bäras som klänning HÄR. Snygga croppade jeans HÄR. Lång stickad klänning med slits HÄR. Och en v-ringad knälång klänning i snygg grön nyans HÄR.

Med min kod 455603 får ni 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Gäller t.o.m 31/8!

KRAM

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00